1. Нов непрекъснат процес за производство, дозиране и пакетиране на нуга - Испания
  2. Екстракти от семена на сминдух за хранителни продукти - Дания
  3. Анализ и качеството на хранителните продукти - Франция
  4. Опушване на продукти - Великобритания
  5. Обработка на храни с високо налягане - Великобритания
  6. Контрол на качеството на прозрачни обекти чрез загряване при непрекъснато производство - Турция
  7. Технологии и оборудване за интегрирана преработка на зърнено и житни култури - Русия
  8. Устройство за бързо охлаждане на птици - Франция
  9. Технология за изсушаване със спрей - Германия
  10. Сензор за определяне на хомогенността и масовия поток в хранително вкусовата промишленост - Финландия
  11. Биопластмаси за опаковане на храни - Италия
  12. Сушилня за хранително вкусовата промишленост - Сърбия
  13. Процес на стерилизация на подправки, билки, съставки, семена и растения - Полша
HVP_01_2013
Изтегляне