1. Система за омекотяване на водата - Белгия
  2. Технологии и ноу-хау за получаване на натурални продукти и съставки - Испания
  3. Софтуер за безопасност на производството - Гърция
  4. Автоматизирана почистваща система за тави в хлебопекарни - Холандия
  5. Геотермална система за изсушаване на плодове и зеленчуци - Турция
  6. Модерна технология за сладкарската промишленост - Полша
  7. Технология за производство на сокове от плодове и зеленчуци - Сърбия
  8. Апаратура за дозиране, пълнене и затваряне - Германия
  9. Гъвкав робот за палетизиране - Германия
  10. Оборудване за разпръскване на натрошени бисквити върху тесто -Франция
  11. Хомогенизиране на сокове при високо налягане - Испания
  12. Система за бързо охлаждане - Италия
  13. Оптимизиране на промишлени потоци - Франция
  14. Методи и технологична екипировка за производство на части за хранителната промишленост - Полша
  15. Робот за бързо и прецизно рязане на месо и други хранителни продукти - Германия
  16. Иновативна аерозолна технология за многократна употреба - Франция
  17. Система за смесване - Великобритания
  18. Специализирана машина за обработка на брашно - Словакия
  19. Иновации - предизвикателства - България
HVP_02_2013
Изтегляне