1. Иновативен метод за извличане на мед от кошери - Италия
  2. Пица без наличие на глутен - Италия
  3. Софтуер за управление за хранително-вкусовия отрасъл - Португалия
  4. Проектиране и производство на електродвигатели - Франция
  5. Машини и оборудване за анаеробно разлагане при преработка на филтри - Великобритания
  6. Екологично чист химичен процес за синтезиране на естери - Франция
  7. Иновативен препарат за хранително-вuусовата промишленост - Израел
  8. Технология и екипировка за производство на капсули от пчелен мед - Латвия
  9. Оптимизация на енергийните разходи в хранително-вкусовата промишленост - Испания
  10. Обмен на информация в хранително-вкусовата промишленост - Испания
  11. Технология за изсушаване на храни - Турция
  12. Технология за производство и пакетиране на пюре - Италия
  13. Технология за производство на бяло конопено мляко - Австрия
  14. Пневматична двойно-запълваща машина за наденици - Хърватия
  15. Система за унищожаване на микроби в храните чрез ултразвук и свръх критични флуиди - Испания
  16. Машина за белене на ядки - Турция
  17. Технология и екипировка за производство на пресни плодови и зеленчукови соковe - Полша
  18. Обработване на храни под високо налягане - Великобритания
  19. Покрития подобряващи качеството на храните - Италия
HVP_03_2013
Изтегляне