1. Нови технологии за капсулиране на активни съединения и биокатализатори - Сърбия
  2. Иновативна опаковка за разделени течни и прахообразни компоненти - Италия
  3. Датчик за измерване нивото в резервоари и силози - Франция
  4. Разработване на храни и хранителни добавки - Франция
  5. Автоматична система за дезинфекция - Исландия
  6. Нова технология за производстгво на млечни продукти - Сърбия
  7. Технология за производство на фуражи от плодови и растителни отпадъци - Сърбия
  8. Производство на яйчен продукт с подобрени качества - Испания
  9. Двукамерна кутия за безалкохолни и алкохолни напитки - Испания
  10. Сушилня за плодове и зеленчуци - Турция
  11. Машина за месене на тесто - Германия
  12. Технология за обогатяване на месни продукти - Испания
  13. Иновативна технология за млечни продукти - Хърватия
  14. Мобилен анализатор на вино - Словения
  15. Технология за извличане на активни съставки от хранителна подправка - Дания
  16. Производство на органични влакна от плодове целулоза и дървесина - Франция
MHI_2013_06
Изтегляне