1. Вертикална кутия за торти и сладкиши
  2. Нов полимерен филтър
  3. Технологично решение за дозиране и запълване
  4. Автоматизирана система за производство на сирене
  5. Миксер за приготвяне на храна с гореща пара
  6. Технологии за разделяне
  7. Технология за производство на олио
  8. Иновативни анализи за оптимизация на техническите и икономични аспекти на процесите
  9. Иновативна отварачка
  10. Ниско калоричен диетен протокол
  11. Пшеница с намалено съдържание на глиадин
  12. Измерване на концентрацията на сол в хранително-вкусовата индустрия
  13. Почистваща система за тави и кутии в пекарните
  14. Нова машина за обработване на плодове и зеленчуци
  15. Тестване и развитие на нови хранителни продукти
  16. Нов биосензор за вино и храна
  17. Извличаяне на различни субстанции от хранителни продукти
  18. Получаване на естествени съставки и продукти
mfi_2013_07
Изтегляне