1. Технология за обработка на сладолед
  2. Концентрати за производство на бира
  3. Методология за нарязване на патладжани
  4. Нов метод за откриване на бактерии в бирата и събиране на тампонни проби от пивоварните
  5. Кошерна система за отглеждане на пчели
  6. Роботизирани модули за изграждане на автоматизирани машини
  7. Оптични сензори за наблюдение на процесите на ферментиране и производство на храна
  8. Иновативни разтворими таблетки
  9. Нови съставки за незабавна храна
  10. Иновативен контейнер за бутилки
  11. Технология за разфасоване на говеждо месо
  12. Хартиен материал за контрол на температурата
  13. Повишаване на мастните киселини в свинското месо
  14. Малка мобилна кланница
  15. Анализ на храни
  16. Анализ и качество на хранителни продукти
  17. Растително двуслойно мляко
mfi_2013_08
Изтегляне