1. Преносим компактор за намачкване и уплътняване на употребени пластмасови бутилки и кутии от бира и безалкохолни напитки - Великобритания
  2. Производство на природни, ниско калорични подсладители чрез метод на зелена екстракция - Турция
  3. Биосензори с многократно използване за различни приложения - Германия
  4. Нова система за удължаване срока на годност на минимално преработени хранителни продукти от растителен произход - Германия
  5. Технология за производство на лиофилизирани хранителни продукти - Полша
  6. Термоформоваща машина за опаковане на хранителни продукти - Израел
  7. Иновационен бърз метод за контрол на храните и откриване на микробни замърсители - Германия
  8. Иновативни утайници с приложение в хранително-вкусовия сектор - Великобритания
  9. Пластмасова бутилка от РЕТ, годна за 100% рециклиране - Италия
  10. Биоразградими гъвкави опаковки - Израел
  11. Гъвкави силози за съхранение на насипни продукти - Германия
  12. Мобилен мини завод за млечни продукти, предназначен за малки земеделски производители - Чехия
  13. Уникална система за борба с фалшифицирането чрез маркиране на продуктите - Германия
  14. Технологични устройства за симулиране на индустриални съоръжения и производство на пилотни партиди хранителни продукти - Франция
  15. Мелница за употребени пластмасови бутилки от РЕТ - Словакия
  16. Лентов транспортьор от затворен тип за 100% „чист транспорт” на зърно и други продукти - Швеция
  17. Нов тип контейнери за храни с вакуумна система за запечатване - Испания
  18. Екологични антимикробни и антиоксидантни опаковки за увеличаване срока на годност на хранителни продукти - Испания
  19. Производство на сок от пресни плодове и зеленчуци с удължен срок на годност - Полша
HVP_09_2012
Изтегляне