1. Нова технология за производство на шоколад
  2. Ензимен комплект за проверка на месото
  3. Електроцентрала използваща отпадните води от маслини
  4. Разработване на нови целулозни опаковки
  5. Овлажняваща система за производство на висококачествени хлебни изделия
  6. Нова технология за предотвратяване на болести и вредители по насажденията от маслини
  7. Машина за производство на мед с плодови частици
  8. Технология за производство на мед с плодови чатици
  9. Автоматизирана система производство на бира
  10. Покрития за пакетиране на храни
  11. Система за изсушаване
  12. Технология за малки пивоварни
  13. Студено изсушаване на плодове и зеленчуци
  14. Система за стандартизация на производството на брашно
  15. Формула за сладкарски изделия от пшенично брашно
mfi_2013_10
Изтегляне