1. Комбиниран капак с отварачка за кутии с напитки - Швеция
  2. Мултифункционална система за готвене чрез оборудване за вакуумиране и стерилизиране на продукти - Италия
  3. Технология и инсталация за производство на пълнозърнест пшеничен кус-кус - Израел
  4. Модерно оборудване за измерване на теглото и опаковане на различни селскостопански и хранителни продукти - Холандия
  5. Иновационен екологичен филтър за вода - Франция
  6. Машина за производство на дребни сладки в различна геометрична форма и размери - Полша
  7. Технология за производство на алуминиеви бутилки и кутии за различни приложения - Германия
  8. Механизиране процесите на изваждане на костилки от фурми и поставяне на тяхно място парчета от други хранителни продукти - Испания
  9. Автоматизирана инсталация за производство на сирене - Холандия
  10. Микровълнова инсталация за изсушаване на бисквити и други храни - Русия
  11. Слънчева сушилня за различни селскостопански продукти - Сърбия
  12. Технология за ултразвуково заваряване - Словакия
  13. Технология за озониране на разфасовано свинско месо при транспортиране - Полша
  14. Хладилници без фреон за съхранение и транспорт на твърди и течни храни - Русия
  15. Технология за изсушаване и обработка на въздуха за използването му в производствени процеси - Италия
  16. Производство на бяло органично мляко от коноп - Австрия
  17. Получаване на препарат от пермеат на суроватка за хранително вкусовата промишленост - Румъния
  18. Анализ и контрол на качеството на хранителни продукти - Франция
  19. Комплекс технологични решения за малко преработвателно предприятие за риба - Латвия
  20. Технология за отделяне на костилките на плодове - Румъния
HVP_11_2012
Изтегляне