1. Машина за производство на картонени опаковки - Полша
  2. Автоматична система за почистване на ситото при пресяване на червен пипер - Испания
  3. Приложение на биопластмаси за опаковка на храни, козметика и други - Франция
  4. Машина за преработка на отпадъчни мазнини - Полша
  5. Пречистване на отпадъчни води при производството на захар - Испания
  6. Хранителна добавка, съдържаща антиоксиданти тип I и II - Испания
  7. Технологии за удължаване срока на годност на нарязани свежи продукти - Италия
  8. Система за извличане на въглероден двуокис при ферментация на гроздов сок - Италия
  9. Опаковъчен материал за по-дълго съхранение на плодове и зеленчуци - Турция
  10. Технология за бърза обработка на леблебия (cicer arietinum) - Испания
  11. Система за автоматизация на завод за производство на червен пипер и подправки - Испания
  12. Центробежен сепаратор за хранителни продукти с висока плътност и голям вискозитет - Франция
  13. Промишлена система за производство на висококачествен натурален сок от нар - Испания
  14. Технология за производство на масло чрез студено пресоване на семена - Хърватия
  15. Технологична линия за производство на извара - Полша
  16. Метод и устройство за динамична дегазация на течности - Латвия
  17. Оборудване за производство на чесън на прах - Естония
  18. Софтуер за управление, приложим в хранително вкусовата промишленост - Португалия
  19. Технологии и ноу-хау за обработка на яйчени продукти - Италия
  20. Плазмена стерилизация - Германия
HVP_12_2012
Изтегляне