1. Естествени антиоксиданти за запазване на мазнините
  2. Иновативен процес за производство на зехтин
  3. Метод за откриване на антибиотице в суровото мляко
  4. Наблюдение на качеството на водата
  5. Екологична тор
  6. Технология за производство на здравословни млечни продукти
  7. Етанолови сензори
  8. Извличане на захар от цвекло
  9. Нови съставки против стареене
  10. Капсулиране на активни съставки
  11. Алтернатива на аспартама
  12. Модифицирано пакетиране
  13. Детоксикация на глиадин
  14. Гъбичен екстракт за намаляване на амини във виното
  15. Сензор за откриване на азотни съединения
  16. Здравословни хлебни продукти
  17. Използване на йерусалимски артишок
  18. Технология за обработване на йерусалимски артишок
  19. Технология за опаковане с иновативен материал
  20. Здравословни напитки от вино
mfi_2013_12
Изтегляне