1. Технология за предотвратяване появата на мухъл
  2. Нов начин за производство на дипептиди в индустриален мащаб
  3. Природни продукти за хранително-вкусовата индустрия
  4. Кафяв ориз
  5. Ефективен метод за почистване и стерилизация
  6. Устройство за предотвратяване фалшифицирането на вино
  7. Революционен аналитичен метод за хранителните продукти
  8. Пневматична двойно-запълваща машина за наденици
  9. Преработка на отпадните води при производството на сирене
  10. Технология за засичане отравянето на храните при опаковане
  11. Микрокапсулиране на зехтин
  12. Нови ситеми за претегляне
  13. Нов метод за шподобряване овкусяването на бисквити и закуски
  14. Обеззаразяване на мляко от радиоактивни субстанции
  15. Нова концепция за хляба
mfi_2014_05
Изтегляне