1. Иновативен добив на антиоксидантни вещества
  2. Подобряване опазването на плодове
  3. Техническо съдействие спрямо регулация (ЕС) № 258/97
  4. Вибро-резонансно миячка на цвекло
  5. Анализ на храни
  6. Техническо съдействие при клинични проучвания на храни
  7. Иновативно решение за обработването на билки
  8. Професионална система за запазване вкуса и аромата на виното
  9. Естествен агент намаляващ холестерола
  10. Сушилня за хранително-вкусовата индустрия
  11. Бактерициди от винен екстракт
  12. Антиоксидантен продукт
  13. Стомашно-чревна защита от млечни пептиди
  14. Естествен консрвант за храни
  15. Нова стерео система за различни приложения в роботиката
  16. Робот за бързо и прецизно нарязване на хранителни продукти
  17. Естествени антиоксиданти за запазване на мазнините
  18. Ппалетизиращ робот
mfi_2014_06
Изтегляне