1. Автоматизирана система за отваряне и изпразване на бутилки
  2. Млечна бактерия за производството на бяло вино
  3. Нова технология в системите за компютърно зрение
  4. Бърз метод за засичане на ензими в млякото
  5. Производство на сокове и пюрета от зеленчуци
  6. Сигурно и конкурентно пакетиране
  7. Слънчогледово олио с високо съдържание на фитостерол
  8. Дехидратираща техника
  9. Система за подобряване на сладки и пенливи вина
  10. Автоматизирана система за затваряне на бутилки
  11. Иновативна биоразградима опаковка
  12. Иновативен препарат за хранително-вкусовата промишленост
  13. Подобряване здравето на потребителите
  14. Обогатяване на червено грозде
mfi_2014_07
Изтегляне