1. Автоматизирана система за отваряне и изпразване на бутилки
  2. Млечна бактерия за производството на бяло вино
  3. Нова технология в системите за компютърно зрение
  4. Бърз метод за засичане на ензими в млякото
  5. Производство на сокове и пюрета от зеленчуци
  6. Сигурно и конкурентно пакетиране
  7. Слънчогледово олио с високо съдържание на фитостерол
  8. Дехидратираща техника
  9. Система за подобряване на сладки и пенливи вина
  10. Автоматизирана система за затваряне на бутилки
  11. Иновативна биоразградима опаковка
  12. Иновативен препарат за хранително-вкусовата промишленост
  13. Подобряване здравето на потребителите
  14. Обогатяване на червено грозде
Изтегляне
  1. Иновативен добив на антиоксидантни вещества
  2. Подобряване опазването на плодове
  3. Техническо съдействие спрямо регулация (ЕС) № 258/97
  4. Вибро-резонансно миячка на цвекло
  5. Анализ на храни
  6. Техническо съдействие при клинични проучвания на храни
  7. Иновативно решение за обработването на билки
  8. Професионална система за запазване вкуса и аромата на виното
  9. Естествен агент намаляващ холестерола
  10. Сушилня за хранително-вкусовата индустрия
  11. Бактерициди от винен екстракт
  12. Антиоксидантен продукт
  13. Стомашно-чревна защита от млечни пептиди
  14. Естествен консрвант за храни
  15. Нова стерео система за различни приложения в роботиката
  16. Робот за бързо и прецизно нарязване на хранителни продукти
  17. Естествени антиоксиданти за запазване на мазнините
  18. Ппалетизиращ робот
Изтегляне
  1. Технология за предотвратяване появата на мухъл
  2. Нов начин за производство на дипептиди в индустриален мащаб
  3. Природни продукти за хранително-вкусовата индустрия
  4. Кафяв ориз
  5. Ефективен метод за почистване и стерилизация
  6. Устройство за предотвратяване фалшифицирането на вино
  7. Революционен аналитичен метод за хранителните продукти
  8. Пневматична двойно-запълваща машина за наденици
  9. Преработка на отпадните води при производството на сирене
  10. Технология за засичане отравянето на храните при опаковане
  11. Микрокапсулиране на зехтин
  12. Нови ситеми за претегляне
  13. Нов метод за шподобряване овкусяването на бисквити и закуски
  14. Обеззаразяване на мляко от радиоактивни субстанции
  15. Нова концепция за хляба
Изтегляне
  1. Симулатор на храносмилателна система
  2. Bag-in-box технология
  3. Технология за текстуриране на храни
  4. Сензорен анализ
  5. Здравословна напитка богата на антиоксиданти
  6. Технология за производство на сайдер
  7. Технология за производство на соева паста
  8. Запазване свежестта на хляба
  9. Автоматизирана систама за хранително-вкусовата индустрия
  10. Нова микрокапсулираща технология
  11. Нови зърнени храни и зърнени продукти
  12. Иновативна машина за пакетиране
  13. Автоматизирана система за контрол на качеството
  14. Кутийки за пиене защитени от насекоми
  15. Нови технологии и пакетиране на храна
  16. Активно пакетиране на хранителни продукти
  17. Иновативен контейнер за храна
  18. Иновативен продукт за дезинфекциране на водата
Изтегляне
  1. Биоактивни добавки
  2. Опаковка за маслини с инхибиращ ефект
  3. Масло за хрупкава коричка
  4. Технология за производство на бира
  5. Процеси свързани с хранително-вкусовата промишленост
  6. Устройство за хранене на домашни любимци
  7. Машина за Langos
  8. Нова система за предварително ухлаждане
  9. Агент за заздравяване на хартия
  10. Машина за Langos в домашна обстановка
  11. Ддобиване на функционални съставки
  12. Алтернативни ресурси за отглеждане на гъби
  13. Биоактивен материал за капсулиане
  14. Технология за производство на есенции и овкусяване
  15. Метод за добиване на рутин от елда
  16. Активни хранителни добавки
Изтегляне
  1. Обмен на информация в хранително-вкусовата промишленост
  2. Нов вид потискащ апетита шоколад
  3. Подобряване качеството на храни и фуражи
  4. Иновативни анализи за оптимизация на техническите и икономични аспекти на процесите
  5. Нов метод за откриване на бактерии в бирата и събиране на тампонни проби от пивоварните
  6. Модулна система за преработка на мляко
  7. Овлажняваща система за производство на висококачествени хлебни изделия
  8. Премахване на пестициди от плодове и зеленчуци
  9. Извличане на захар от цвекло
  10. Разработване на технология за извличане на подправки
  11. Технология за засичане на чужди частици
Изтегляне
  1. Автоматизирано производство на ванилова захар
  2. Ценни съставки от гъби
  3. Система за отвеждане на слънчевите лъчи
  4. Система за смесване на хранителни съставки
  5. Процес за производство на натриев лактат
  6. Засичане на алергени в храните
  7. Метод за анализ на хлорамфеникол в меда
  8. Подобрена PCR диагностика за откриване на паратуберколоза
  9. Производство на олио чрез студено пресоване
  10. Подобряване на производството на маслинено олио
  11. Метод за откриване на естрадол в селскостопански животни
  12. Технология за предсказване на вкусовите възприятия
  13. Нова добавка за хранителния сектор
  14. Покълване на соя в индустриален мащаб
Изтегляне
  1. Естествени антиоксиданти за запазване на мазнините
  2. Иновативен процес за производство на зехтин
  3. Метод за откриване на антибиотице в суровото мляко
  4. Наблюдение на качеството на водата
  5. Екологична тор
  6. Технология за производство на здравословни млечни продукти
  7. Етанолови сензори
  8. Извличане на захар от цвекло
  9. Нови съставки против стареене
  10. Капсулиране на активни съставки
  11. Алтернатива на аспартама
  12. Модифицирано пакетиране
  13. Детоксикация на глиадин
  14. Гъбичен екстракт за намаляване на амини във виното
  15. Сензор за откриване на азотни съединения
  16. Здравословни хлебни продукти
  17. Използване на йерусалимски артишок
  18. Технология за обработване на йерусалимски артишок
  19. Технология за опаковане с иновативен материал
  20. Здравословни напитки от вино
Изтегляне
  1. Премахване на пестициди от плодове и зеленчуци
  2. Самопочистващи се покрития
  3. Нова здравословна енергийна напитка
  4. Натурален екстракт получен от маслини и билки
  5. Технология за хлебни и сладкарски изделия
  6. Технология за удължаване срока на годност
  7. Кафе-машина с мобилно захранване
  8. Термоформоваща машина за опаковане на хранителни продукти
  9. Устройства за симулиране на индустриални съоръжения
  10. Иновативна технология за производство на панели
  11. Производство на пластмасови контейнери
  12. Система за пречистване на въздух и вода
  13. Система за смесване на прахообразни продукти
  14. Технология за производство на пълнозърнест кус-кус
  15. Устройство за надзор на кристализацията на шоколада
  16. Пробиотичен сладолед
Изтегляне
  1. Нова технология за производство на шоколад
  2. Ензимен комплект за проверка на месото
  3. Електроцентрала използваща отпадните води от маслини
  4. Разработване на нови целулозни опаковки
  5. Овлажняваща система за производство на висококачествени хлебни изделия
  6. Нова технология за предотвратяване на болести и вредители по насажденията от маслини
  7. Машина за производство на мед с плодови частици
  8. Технология за производство на мед с плодови чатици
  9. Автоматизирана система производство на бира
  10. Покрития за пакетиране на храни
  11. Система за изсушаване
  12. Технология за малки пивоварни
  13. Студено изсушаване на плодове и зеленчуци
  14. Система за стандартизация на производството на брашно
  15. Формула за сладкарски изделия от пшенично брашно
Изтегляне
  1. Хладилна витрина
  2. Подобряване качеството на плодове и зеленчуци
  3. Обеззаразяване на мляко
  4. Помпа с многопрофилно приложение
  5. Транспортен модул
  6. Технология предпазваща храните от плесени
  7. Технология за изработване на части за хранително вкусовия сектор
  8. Консултации в областта на опаковките за храни и технологиите
  9. Технология за производство на алуминиеви бутилки и кутии
  10. Хранителна добавка съдържаща антиоксиданти
  11. Анализ и контрол на качеството на хранителни продукти
  12. Модулна система за преработка на мляко
  13. Производство на ниско калорични подсладители
Изтегляне
  1. Технология за обработка на сладолед
  2. Концентрати за производство на бира
  3. Методология за нарязване на патладжани
  4. Нов метод за откриване на бактерии в бирата и събиране на тампонни проби от пивоварните
  5. Кошерна система за отглеждане на пчели
  6. Роботизирани модули за изграждане на автоматизирани машини
  7. Оптични сензори за наблюдение на процесите на ферментиране и производство на храна
  8. Иновативни разтворими таблетки
  9. Нови съставки за незабавна храна
  10. Иновативен контейнер за бутилки
  11. Технология за разфасоване на говеждо месо
  12. Хартиен материал за контрол на температурата
  13. Повишаване на мастните киселини в свинското месо
  14. Малка мобилна кланница
  15. Анализ на храни
  16. Анализ и качество на хранителни продукти
  17. Растително двуслойно мляко
Изтегляне
  1. Вертикална кутия за торти и сладкиши
  2. Нов полимерен филтър
  3. Технологично решение за дозиране и запълване
  4. Автоматизирана система за производство на сирене
  5. Миксер за приготвяне на храна с гореща пара
  6. Технологии за разделяне
  7. Технология за производство на олио
  8. Иновативни анализи за оптимизация на техническите и икономични аспекти на процесите
  9. Иновативна отварачка
  10. Ниско калоричен диетен протокол
  11. Пшеница с намалено съдържание на глиадин
  12. Измерване на концентрацията на сол в хранително-вкусовата индустрия
  13. Почистваща система за тави и кутии в пекарните
  14. Нова машина за обработване на плодове и зеленчуци
  15. Тестване и развитие на нови хранителни продукти
  16. Нов биосензор за вино и храна
  17. Извличаяне на различни субстанции от хранителни продукти
  18. Получаване на естествени съставки и продукти
Изтегляне
  1. Нови технологии за капсулиране на активни съединения и биокатализатори - Сърбия
  2. Иновативна опаковка за разделени течни и прахообразни компоненти - Италия
  3. Датчик за измерване нивото в резервоари и силози - Франция
  4. Разработване на храни и хранителни добавки - Франция
  5. Автоматична система за дезинфекция - Исландия
  6. Нова технология за производстгво на млечни продукти - Сърбия
  7. Технология за производство на фуражи от плодови и растителни отпадъци - Сърбия
  8. Производство на яйчен продукт с подобрени качества - Испания
  9. Двукамерна кутия за безалкохолни и алкохолни напитки - Испания
  10. Сушилня за плодове и зеленчуци - Турция
  11. Машина за месене на тесто - Германия
  12. Технология за обогатяване на месни продукти - Испания
  13. Иновативна технология за млечни продукти - Хърватия
  14. Мобилен анализатор на вино - Словения
  15. Технология за извличане на активни съставки от хранителна подправка - Дания
  16. Производство на органични влакна от плодове целулоза и дървесина - Франция
Изтегляне
  1. Микробиологичен тестов комплект за анализ на храни - Италия
  2. Подобряване качеството на храни и фуражи - Италия
  3. Технология за премахване на вредители по растения - Русия
  4. Дозатор за хигиенни кърпички - Великобритания
  5. Нова разработка на италианска моцарела - Италия
  6. Индустриална машина за готвене - Турция
  7. Транспортна лента за храни с повишени хигиенни изисквания - Германия
  8. Система за контрол на производството на хранителни продукти - Исландия
  9. Машина за отделяне на люспи от нар - Израел
Изтегляне
  1. Тестени изделия на основата на риба и бобови култури без глутен и млечни компоненти - Норвегия
  2. Специализирана машина за брашно - Словакия
  3. Потискащ апетита шоколад - Испания
  4. Полимерна транспортна лента за конвейер с нисък коефициент на триене - Германия
  5. Центрофугичен сепаратор за храни с висока плътност и вискозност - Франция
  6. Кубични яйца - Турция
  7. Автоматизирано решение за дозиране / претегляне на прахове - Франция
  8. Иовативна майонеза - Италия
  9. Антимикробни подови и подложни покрития - Великобритания
  10. Автоматизирано производство на закуски - Испания
  11. Вакуумно изсушаване на плодове - Латвия
  12. Нова маркираща система - Италия
  13. Дезинфектиращо устройство - Испания
Изтегляне
  1. Иновативен метод за извличане на мед от кошери - Италия
  2. Пица без наличие на глутен - Италия
  3. Софтуер за управление за хранително-вкусовия отрасъл - Португалия
  4. Проектиране и производство на електродвигатели - Франция
  5. Машини и оборудване за анаеробно разлагане при преработка на филтри - Великобритания
  6. Екологично чист химичен процес за синтезиране на естери - Франция
  7. Иновативен препарат за хранително-вuусовата промишленост - Израел
  8. Технология и екипировка за производство на капсули от пчелен мед - Латвия
  9. Оптимизация на енергийните разходи в хранително-вкусовата промишленост - Испания
  10. Обмен на информация в хранително-вкусовата промишленост - Испания
  11. Технология за изсушаване на храни - Турция
  12. Технология за производство и пакетиране на пюре - Италия
  13. Технология за производство на бяло конопено мляко - Австрия
  14. Пневматична двойно-запълваща машина за наденици - Хърватия
  15. Система за унищожаване на микроби в храните чрез ултразвук и свръх критични флуиди - Испания
  16. Машина за белене на ядки - Турция
  17. Технология и екипировка за производство на пресни плодови и зеленчукови соковe - Полша
  18. Обработване на храни под високо налягане - Великобритания
  19. Покрития подобряващи качеството на храните - Италия
Изтегляне
  1. Система за омекотяване на водата - Белгия
  2. Технологии и ноу-хау за получаване на натурални продукти и съставки - Испания
  3. Софтуер за безопасност на производството - Гърция
  4. Автоматизирана почистваща система за тави в хлебопекарни - Холандия
  5. Геотермална система за изсушаване на плодове и зеленчуци - Турция
  6. Модерна технология за сладкарската промишленост - Полша
  7. Технология за производство на сокове от плодове и зеленчуци - Сърбия
  8. Апаратура за дозиране, пълнене и затваряне - Германия
  9. Гъвкав робот за палетизиране - Германия
  10. Оборудване за разпръскване на натрошени бисквити върху тесто -Франция
  11. Хомогенизиране на сокове при високо налягане - Испания
  12. Система за бързо охлаждане - Италия
  13. Оптимизиране на промишлени потоци - Франция
  14. Методи и технологична екипировка за производство на части за хранителната промишленост - Полша
  15. Робот за бързо и прецизно рязане на месо и други хранителни продукти - Германия
  16. Иновативна аерозолна технология за многократна употреба - Франция
  17. Система за смесване - Великобритания
  18. Специализирана машина за обработка на брашно - Словакия
  19. Иновации - предизвикателства - България
Изтегляне
  1. Нов непрекъснат процес за производство, дозиране и пакетиране на нуга - Испания
  2. Екстракти от семена на сминдух за хранителни продукти - Дания
  3. Анализ и качеството на хранителните продукти - Франция
  4. Опушване на продукти - Великобритания
  5. Обработка на храни с високо налягане - Великобритания
  6. Контрол на качеството на прозрачни обекти чрез загряване при непрекъснато производство - Турция
  7. Технологии и оборудване за интегрирана преработка на зърнено и житни култури - Русия
  8. Устройство за бързо охлаждане на птици - Франция
  9. Технология за изсушаване със спрей - Германия
  10. Сензор за определяне на хомогенността и масовия поток в хранително вкусовата промишленост - Финландия
  11. Биопластмаси за опаковане на храни - Италия
  12. Сушилня за хранително вкусовата промишленост - Сърбия
  13. Процес на стерилизация на подправки, билки, съставки, семена и растения - Полша
Изтегляне
  1. Машина за производство на картонени опаковки - Полша
  2. Автоматична система за почистване на ситото при пресяване на червен пипер - Испания
  3. Приложение на биопластмаси за опаковка на храни, козметика и други - Франция
  4. Машина за преработка на отпадъчни мазнини - Полша
  5. Пречистване на отпадъчни води при производството на захар - Испания
  6. Хранителна добавка, съдържаща антиоксиданти тип I и II - Испания
  7. Технологии за удължаване срока на годност на нарязани свежи продукти - Италия
  8. Система за извличане на въглероден двуокис при ферментация на гроздов сок - Италия
  9. Опаковъчен материал за по-дълго съхранение на плодове и зеленчуци - Турция
  10. Технология за бърза обработка на леблебия (cicer arietinum) - Испания
  11. Система за автоматизация на завод за производство на червен пипер и подправки - Испания
  12. Центробежен сепаратор за хранителни продукти с висока плътност и голям вискозитет - Франция
  13. Промишлена система за производство на висококачествен натурален сок от нар - Испания
  14. Технология за производство на масло чрез студено пресоване на семена - Хърватия
  15. Технологична линия за производство на извара - Полша
  16. Метод и устройство за динамична дегазация на течности - Латвия
  17. Оборудване за производство на чесън на прах - Естония
  18. Софтуер за управление, приложим в хранително вкусовата промишленост - Португалия
  19. Технологии и ноу-хау за обработка на яйчени продукти - Италия
  20. Плазмена стерилизация - Германия
Изтегляне
  1. Комбиниран капак с отварачка за кутии с напитки - Швеция
  2. Мултифункционална система за готвене чрез оборудване за вакуумиране и стерилизиране на продукти - Италия
  3. Технология и инсталация за производство на пълнозърнест пшеничен кус-кус - Израел
  4. Модерно оборудване за измерване на теглото и опаковане на различни селскостопански и хранителни продукти - Холандия
  5. Иновационен екологичен филтър за вода - Франция
  6. Машина за производство на дребни сладки в различна геометрична форма и размери - Полша
  7. Технология за производство на алуминиеви бутилки и кутии за различни приложения - Германия
  8. Механизиране процесите на изваждане на костилки от фурми и поставяне на тяхно място парчета от други хранителни продукти - Испания
  9. Автоматизирана инсталация за производство на сирене - Холандия
  10. Микровълнова инсталация за изсушаване на бисквити и други храни - Русия
  11. Слънчева сушилня за различни селскостопански продукти - Сърбия
  12. Технология за ултразвуково заваряване - Словакия
  13. Технология за озониране на разфасовано свинско месо при транспортиране - Полша
  14. Хладилници без фреон за съхранение и транспорт на твърди и течни храни - Русия
  15. Технология за изсушаване и обработка на въздуха за използването му в производствени процеси - Италия
  16. Производство на бяло органично мляко от коноп - Австрия
  17. Получаване на препарат от пермеат на суроватка за хранително вкусовата промишленост - Румъния
  18. Анализ и контрол на качеството на хранителни продукти - Франция
  19. Комплекс технологични решения за малко преработвателно предприятие за риба - Латвия
  20. Технология за отделяне на костилките на плодове - Румъния
Изтегляне
  1. Иновационен съд за храни и напитки с вградени в него прибори - Италия
  2. Модулна система от мини инсталации за преработка на мляко - Израел
  3. Биоразградима пластмаса, произведена от нишесте от остатъчните продукти при преработката на картофи - Холандия
  4. Бързо безконтактно измерване температурата на храни - Великобритания
  5. Декорации върху хранителни продукти, годни за директна консумация - Холандия
  6. Иновационна технология за рециклиране на опаковки с алуминиев ламинат - Великобритания
  7. Технология за производство на панели тип „сандвич” - Полша
  8. Система за смесване на прахообразни продукти - Италия
  9. Спирален конвейер за ферментация, охлаждане и замразяване на тестени изделия - Германия
  10. Система за селекция на плодове чрез използване на изкуствено зрение - Испания
  11. Инсталации за производство на биодизел - Швеция
  12. Технология за преработка на отпадни води, получени при производството на зехтин - Турция
  13. Неинвазивен оптичен метод за оценка зрелостта на плодове - Италия
  14. Устройство за изсушаване на бутилки и поставяне на етикети - Италия
  15. Производство на бутилки и буркани от PET - Кипър
  16. Производство на сок от пресни плодове и зеленчуци с удължен срок на годност - Полша
  17. Технология и инсталация за преработка на кестени - Турция
  18. Шприцформа за производство на пластмасови контейнери - Полша
  19. Технология за запазване на естествената структура на зехтина при получаването му - Турция
  20. Машина за херметично опаковане с ултравиолетова стерилизация на хранителни продукти - Полша
  21. Система за дехидратация на растителни продукти - Испания
Изтегляне
  1. Преносим компактор за намачкване и уплътняване на употребени пластмасови бутилки и кутии от бира и безалкохолни напитки - Великобритания
  2. Производство на природни, ниско калорични подсладители чрез метод на зелена екстракция - Турция
  3. Биосензори с многократно използване за различни приложения - Германия
  4. Нова система за удължаване срока на годност на минимално преработени хранителни продукти от растителен произход - Германия
  5. Технология за производство на лиофилизирани хранителни продукти - Полша
  6. Термоформоваща машина за опаковане на хранителни продукти - Израел
  7. Иновационен бърз метод за контрол на храните и откриване на микробни замърсители - Германия
  8. Иновативни утайници с приложение в хранително-вкусовия сектор - Великобритания
  9. Пластмасова бутилка от РЕТ, годна за 100% рециклиране - Италия
  10. Биоразградими гъвкави опаковки - Израел
  11. Гъвкави силози за съхранение на насипни продукти - Германия
  12. Мобилен мини завод за млечни продукти, предназначен за малки земеделски производители - Чехия
  13. Уникална система за борба с фалшифицирането чрез маркиране на продуктите - Германия
  14. Технологични устройства за симулиране на индустриални съоръжения и производство на пилотни партиди хранителни продукти - Франция
  15. Мелница за употребени пластмасови бутилки от РЕТ - Словакия
  16. Лентов транспортьор от затворен тип за 100% „чист транспорт” на зърно и други продукти - Швеция
  17. Нов тип контейнери за храни с вакуумна система за запечатване - Испания
  18. Екологични антимикробни и антиоксидантни опаковки за увеличаване срока на годност на хранителни продукти - Испания
  19. Производство на сок от пресни плодове и зеленчуци с удължен срок на годност - Полша
Изтегляне
  1. Иновационна незалепваща памучна тъкан с приложение в хлебопроизводството - Германия
  2. Микровълнова инсталация за изсушаване на хранителни продукти - Италия
  3. Иновационна бутилка за еднократна употреба - Италия
  4. Кафе машина с мобилно захранване - Франция
  5. Машина за белене и разделяне на две на фъстъчени ядки - Турция
  6. Електромагнитна помпа за различни течности - Румъния
  7. Решение за опаковка на селскостопански и промишлени продукти - Гърция
  8. Технология за удължаване срока на годност на хранителни продукти от растителен произход чрез използване на озон - Италия
  9. Иновационен процес на готвене и високообемна готварска машина - Турция
  10. Консултации в областта на опаковките за храни и технологиите - Италия
  11. Технология за използване на странични продукти при промишлената преработка на царевица - Унгария
  12. Машина за премахване на кората и вътрешните мембранни ципи от плодовете от нар - Израел
  13. Иновационно покритие за резервоари, използвани в хранително вкусовата промишленост - Сърбия
  14. Миксер за производство на храни и сладкиши с гореща пара - Хърватия
  15. Опаковки за течни, прахообразни и гранулирани продукти - Франция
  16. Енергоспестяващи режещи инструменти за различни материали и почвообработка - Руска федерация
  17. Иновационна технология за пържене при готварските процеси - Израел
  18. Устройство за отделяне на семената от гроздовата каша - Турция
  19. Технология за опаковане и удължаване срока на годност на бисквити, бонбони и торти - Италия
  20. Система за дехидратация на хранителни продукти - Испания
  21. Технология и инсталация за екологично производство на ксилитол (заместител на захар) с висока чистота съгласно стандартите на ЕС - Великобритания
Изтегляне